Kérések

Ha tetszettek az itt leírtak, nyomj egy ajánlást (Recommend), hogy megjelenjen a Facebook üzenőfaladon a blog, hátha van neked is a grafika iránt érdeklődő ismerősöd :)
Persze, a Tweet és +1 gombokat is használd nyugodtan, ha van Twittered vagy Google+od :)

Újabban tetten érhető vagyok facebook-on (főleg ott), így ha érdekelnek a munkáim (mivel a bloggal nem nagyon foglalkozom újabban) kövess a http://facebook.com/sadypisten oldalon. Köszönöm! :)

Grafika és modellezés

Igazából a 2009-es újévvel indítom ezt a blogot, remélem sikerrel jártok vele. A Wings 3D nevű ingyenes modellező programmal kívánok legtöbbet foglalkozni (leírások, saját modellek), szeretek fotózni (főleg makrófelvételeket), és minden mást sorra veszek, amibe épp beleütöm az orrom (:

Adomány

Ha tetszettek a blogon található írások, vagy hasznosnak találtad őket, belátásod szerint támogathatod munkám. Előre is köszönöm! :)

Képek, tőlem

2009. Január 01. - Az új esztendő első napján ...

2009.01.01. 15:50 | sadypisten | 1 komment

Igen, ezt a napot szemeltem ki, hogy beindítsam a blogot. Már rég tervezem, de úgy döntöttem, csak a 2009-es évben fogok ilyesmire vetemedni. Így hát először eldöntöttem, miről fog szólni a blog (mindenről, amivel aktuálisan foglalkozom), és regisztráltam magamnak egy blogot.

A címből is kiderül, mivel kívánok legtöbbet foglalkozni, ez pedig valamilyen szintű (amatőr) grafika. Annó viszonylag sokat foglalkoztam a Wings 3D nevezetű kis ingyenes modellező programmal - http://wings3d.com -, Ezt az utóbbi időben felelevenítettem, és mivel nincs körülöttem megfelelő közösség (ha csak az internetet nem vesszük figyelembe) nem tudom ezt másokkal megosztani. Ezért ide fogok feltölteni képeket a modellekről, amiket készítettem, a készítési fázisokat nagyjából képekkel megörökítve, és a lényegesebb mozzanatokat leírva.

Talán feltöltök pár régebbi modellről is képeket így első körben, de azokról sajnos nincsenek megörökítve különböző fázisok, így azokról az érdeklődők maximum a kommentek közt kérdezhetnek (:

Szintén a címből következik. Szeretek fényképezni (sajnos csak egy vacak digitális gépem van), ezeket is meg kívánom majd osztani a nagyérdeművel. De igazából sokmindenbe hajlamos vagyok belekóstolni, ha ilyesmi adódik, valószínűleg arról is írok majd pár sort.

Nos, első bejegyzésnek azt hiszem, ennyi elég is lesz, ha majd kerülnek fel írások, remélem minnél többen látogatni fognak, és kommentelnek is nálam! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sadypisten.blog.hu/api/trackback/id/tr74851675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Első bejegyzésnek nem rossz ;)
süti beállítások módosítása