Kérések

Ha tetszettek az itt leírtak, nyomj egy ajánlást (Recommend), hogy megjelenjen a Facebook üzenőfaladon a blog, hátha van neked is a grafika iránt érdeklődő ismerősöd :)
Persze, a Tweet és +1 gombokat is használd nyugodtan, ha van Twittered vagy Google+od :)

Újabban tetten érhető vagyok facebook-on (főleg ott), így ha érdekelnek a munkáim (mivel a bloggal nem nagyon foglalkozom újabban) kövess a http://facebook.com/sadypisten oldalon. Köszönöm! :)

Grafika és modellezés

Igazából a 2009-es újévvel indítom ezt a blogot, remélem sikerrel jártok vele. A Wings 3D nevű ingyenes modellező programmal kívánok legtöbbet foglalkozni (leírások, saját modellek), szeretek fotózni (főleg makrófelvételeket), és minden mást sorra veszek, amibe épp beleütöm az orrom (:

Adomány

Ha tetszettek a blogon található írások, vagy hasznosnak találtad őket, belátásod szerint támogathatod munkám. Előre is köszönöm! :)

Képek, tőlem

Driverproblémák és örömhírek

2009.05.13. 16:26 | sadypisten | Szólj hozzá!

Mint arra gondolom a rendszeres olvasók emlékeznek, a múltkor említettem, hogy a kétmagos processzor nem nagyon örül a Wings3D-nek. Tévedtem. Új hírként jutott el hozzám is a dolog, miszerint a friss videókártyadriverek nem igazán szeretik a Wings OpenGL megjelenítését, így az akadozás amiatt volt. Nem tudom, a friss NVidia drivereknél fennáll-e a probléma, az Ati Catalyst-ot mindenesetre nem ajánlom 8.12 fölött használni, aki nem akar komolyan játszani, viszont szeretné használni a Wings3D-t. Azzal immáron tökéletesen, akadás nélkül fut ezen a gépen is. 

Oh, és mégegy apróság. Örömteli lehet a tőgyökeres Wings-esek számára. A kedvenc 3D programom immáron elérte az 1.0-ás verziót (azt hiszem, fél év alatt hoztak be pár éves lemaradást), viszont ez még csak development release-ként érhető el, és csak RC változatban. Tegnap előtt jött ki az RC2, a szokásos helyről mindenki töltse le, és élvezze. Igazából új feature nem került be, azt hiszem már 0.99 óta, viszont rengeteg bugfixen megy át a program, és mire letölthető lesz az 1.0 stabil változata, valószínűleg minden bugmentesen fog működni. Legalábbis nagyon remélem.

Szintén örömteli, hogy ezzel nem ér véget a Wings fejlődése. A fórumon sok olyan dolog került szóba, amik a későbbi verziókat érintik. Sajnos nem sok időm volt még belemélyedni a dolgokba, de ha valami érdekeset találok, hírt adok róla. Bővebb információt minderről (angolul) itt olvashattok. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sadypisten.blog.hu/api/trackback/id/tr101119511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása