Kérések

Ha tetszettek az itt leírtak, nyomj egy ajánlást (Recommend), hogy megjelenjen a Facebook üzenőfaladon a blog, hátha van neked is a grafika iránt érdeklődő ismerősöd :)
Persze, a Tweet és +1 gombokat is használd nyugodtan, ha van Twittered vagy Google+od :)

Újabban tetten érhető vagyok facebook-on (főleg ott), így ha érdekelnek a munkáim (mivel a bloggal nem nagyon foglalkozom újabban) kövess a http://facebook.com/sadypisten oldalon. Köszönöm! :)

Grafika és modellezés

Igazából a 2009-es újévvel indítom ezt a blogot, remélem sikerrel jártok vele. A Wings 3D nevű ingyenes modellező programmal kívánok legtöbbet foglalkozni (leírások, saját modellek), szeretek fotózni (főleg makrófelvételeket), és minden mást sorra veszek, amibe épp beleütöm az orrom (:

Adomány

Ha tetszettek a blogon található írások, vagy hasznosnak találtad őket, belátásod szerint támogathatod munkám. Előre is köszönöm! :)

Képek, tőlem

Ennyire is rég unatkoztam ...

2009.09.02. 22:22 | sadypisten | 1 komment

... mint ma este, hogy egyáltalán hajlandó legyek ilyesmihez hozzáfogni. A nagy igazság az, hogy az ötlet már több napja felvetődött az SMWF fórumán, egy bence113 nevű felhasználó által. Mivel ő maga sok problémába ütközött már a karakter kimodellezése kapcsán is, ezért úgy döntöttem, én magam csinálok egyet.

Igazából elég egyszerű megoldást választottam, csak szépen egymáshoz linkeltem a karokat, lábakat és a testet. Semmi extra nincs benne, tuti létezik erre jobb megoldás, de a magam fajta kezdő nem biztos, hogy magától rájön, én pedig nem akartam sokat szöszölni vele. Pláne, hogy igazából nem is az én ötletem volt.

Tehát, amit csináltam, egyelőre alacsony felbontásban, az erősebb hardver hiányában (még nem vagyok bent a jobb gépnél), majd szerintem lerenderelem jobb minőségben, és azt is feltöltöm. 

Szóval így néz ki a videó. Az őszinte igazat megvallva elég primitív, mivel a fegyverek is a játékból lettek kilopva, a fegyver torkolattüzével egyetemben. Ami saját, az igazából egyedül a rakétavetőből kiáramló füst. Az egyetlen probléma csak az, hogy elfelejtettem a rakétát odarakni, de egy ilyen rendert akkor is örömteli, hogy egyáltalán megcsináltam itthon, még ha csak 320x240-es méretben is. 

A textúrákat, amik nem a játékból származnak, tehát a füvet és az égboltot a cgtextures.com-ról töltöttem le, ajánlom mindenkinek, aki bármi hasonlóval akar hosszabb távon foglalkozni.

Azt hiszem, mást erről nem is érdemes mondani, majd pótlom a nagyobb felbontású videót a napok folyamán, és ha addig eszembe jut valami, megírom még ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sadypisten.blog.hu/api/trackback/id/tr171356468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szevasz! Ritkán szoktam bárhol is kommentelni, különösen blogokon. De most kivételt kell tennem.
Baromira tetszik! Le a kalappal. Szerintem bencével kezdjetek egy ilyesféle animációs projectbe. Jót tenne a játéknak, ha készítenétek neki egy ilyesféle, hosszabb videót.
Gratulálok! Nekem nagyon bejön. Hajrá!
süti beállítások módosítása