Kérések

Ha tetszettek az itt leírtak, nyomj egy ajánlást (Recommend), hogy megjelenjen a Facebook üzenőfaladon a blog, hátha van neked is a grafika iránt érdeklődő ismerősöd :)
Persze, a Tweet és +1 gombokat is használd nyugodtan, ha van Twittered vagy Google+od :)

Újabban tetten érhető vagyok facebook-on (főleg ott), így ha érdekelnek a munkáim (mivel a bloggal nem nagyon foglalkozom újabban) kövess a http://facebook.com/sadypisten oldalon. Köszönöm! :)

Grafika és modellezés

Igazából a 2009-es újévvel indítom ezt a blogot, remélem sikerrel jártok vele. A Wings 3D nevű ingyenes modellező programmal kívánok legtöbbet foglalkozni (leírások, saját modellek), szeretek fotózni (főleg makrófelvételeket), és minden mást sorra veszek, amibe épp beleütöm az orrom (:

Adomány

Ha tetszettek a blogon található írások, vagy hasznosnak találtad őket, belátásod szerint támogathatod munkám. Előre is köszönöm! :)

Képek, tőlem

Tutorialok

2010.01.29. 22:15 | sadypisten | Szólj hozzá!

Mivel az utóbbi időben a korábban ismerősöm által fenntartott extra.hu által biztosított tárhelyen az általam írt tutorialokat gyűjtő részleg nem igazán működik, ezért a közeljövőben elkezdem ide feltölteni az ott megírt, de az új verziókhoz frissített oktatóanyagokat. Mivel alapvetően is ezért indult a blog, szép lassan az alapoktól fogom felépíteni a teljes Wings 3D ismeretanyagot, legalábbis amit én magam ismerek, és meg tudom osztani a nagyközönséggel. Tehát a közeljövőben várható egy rövid kis írás a kezelőfelületről és a főbb funkciókról, majd néhány egyszerűbb objektum készítésének leírása. Pont, mint a korábbi oldalon is. Csak most már a legfrissebb Wings 3D-hez igazodva.

Közben igyekszem majd bővíteni a saját ismeretanyagom is a programmal és annak lehetőségeivel kapcsolatban. Később szeretnék belemerülni jobban a Wings 3D által nyújtott renderelési lehetőségekbe (magyarán szólva vagy a POV Ray, vagy a Kerkythea kezelésébe), amint már minden más programon belüli lehetőséget kielemeztem. Szóval a napokban várható lesz egy viszonylag gyors, frissítési hullám.

A blog bal oldalán található oldalmenükben megtalálható egy 'Rovatok' címmel ellátott rész is. Már jó ideje működik, de még nem írtam róla. Aki ismeri a blogokat, annak gondolom nem kell bemutatnom. A többiek kedvéért: ez egy kategorizáló rész az oldalon belül. Az egyes bejegyzéseket elláthatom úgynevezett címkékkel, amik alapján ezekbe a kategóriákba fognak kerülni. Egyelőre, mint látható, a tutorialokon belül mindösszesen egy írás látható, ennek a részlegnek a bővítése várható a közeljövőben. Tehát a lényeg. A blog fő felületén, ami a http://sadypisten.blog.hu/ címen érhető el, a bejegyzések eléggé össze-vissza lesznek. Aki pedig gyorsan el akar érni valamit, megkeresi bal oldalon a megfelelő rovatot, és tovább szemezget.

Ennyi lett volna mára, igazából csak egy gyors frissítés, hogy milyen irányelveket kívánok követni a jövőben. Addig is, akinek kedve van, írja meg, hogy milyen tutorialt látna szívesen (ne, a textúrázást ne írjátok meg, az lesz, inkább modellezéssel kapcsolatos igényeket várok), alkalom adtán megírom azokat is! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sadypisten.blog.hu/api/trackback/id/tr21713656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása