Kérések

Ha tetszettek az itt leírtak, nyomj egy ajánlást (Recommend), hogy megjelenjen a Facebook üzenőfaladon a blog, hátha van neked is a grafika iránt érdeklődő ismerősöd :)
Persze, a Tweet és +1 gombokat is használd nyugodtan, ha van Twittered vagy Google+od :)

Újabban tetten érhető vagyok facebook-on (főleg ott), így ha érdekelnek a munkáim (mivel a bloggal nem nagyon foglalkozom újabban) kövess a http://facebook.com/sadypisten oldalon. Köszönöm! :)

Grafika és modellezés

Igazából a 2009-es újévvel indítom ezt a blogot, remélem sikerrel jártok vele. A Wings 3D nevű ingyenes modellező programmal kívánok legtöbbet foglalkozni (leírások, saját modellek), szeretek fotózni (főleg makrófelvételeket), és minden mást sorra veszek, amibe épp beleütöm az orrom (:

Adomány

Ha tetszettek a blogon található írások, vagy hasznosnak találtad őket, belátásod szerint támogathatod munkám. Előre is köszönöm! :)

Képek, tőlem

Final - félig

2009.04.18. 12:54 | sadypisten | Szólj hozzá!

Nos, lezárult végül az SMWF fórumon rendezett kis verseny. Akit érdekel, itt megtekintheti a pályázók művetit.

Összesen végül hatan adták le, kimondottan szép munkát végezve, de sajnos két embernél hiányzik a render és ez rá is nyomta a bélyegét az összképre.

Sajnos a főiskola miatt nem sikerült befejeznem a képet, ez szerintem látszik is rajta, elég üres lett, sok aprósággal lehetett volna még feldobni. A legnagyobb változás a korábban feltöltött változatokhoz képest szerintem az árnyékokat érintették. Persze rákerült még egy-két dolog, pár CD az asztalra, és ami a legszembetűnőbb, a függöny. Mindezektől eltekintve is szerettem volna még ezt-azt rárakni a képre, például a polc nagyon üres így, és még valami fűtőtest is mehetett volna az ablak alá. No mindegy, egyelőre marad így, nem biztos, hogy nyárig hozzányúlok ismét. Ez alatt a másfél hónap alatt valahogy elment ettől a kedvem, most szeretnék kötetlenül dolgozgatni kicsit. Pláne, hogy a suli mellett nagyobb munkákba bele sem igazán tudok fogni. Ha mégis megtenném, úgyis csak ráunnék, mert azt látnám, hogy nem haladok vele ... No mindegy.

És végül az általam készített (nem egészen final) kép: 

 

A többiek munkája megtekinthető a fent említett címen ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sadypisten.blog.hu/api/trackback/id/tr541072534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása