Kérések

Ha tetszettek az itt leírtak, nyomj egy ajánlást (Recommend), hogy megjelenjen a Facebook üzenőfaladon a blog, hátha van neked is a grafika iránt érdeklődő ismerősöd :)
Persze, a Tweet és +1 gombokat is használd nyugodtan, ha van Twittered vagy Google+od :)

Újabban tetten érhető vagyok facebook-on (főleg ott), így ha érdekelnek a munkáim (mivel a bloggal nem nagyon foglalkozom újabban) kövess a http://facebook.com/sadypisten oldalon. Köszönöm! :)

Grafika és modellezés

Igazából a 2009-es újévvel indítom ezt a blogot, remélem sikerrel jártok vele. A Wings 3D nevű ingyenes modellező programmal kívánok legtöbbet foglalkozni (leírások, saját modellek), szeretek fotózni (főleg makrófelvételeket), és minden mást sorra veszek, amibe épp beleütöm az orrom (:

Adomány

Ha tetszettek a blogon található írások, vagy hasznosnak találtad őket, belátásod szerint támogathatod munkám. Előre is köszönöm! :)

Képek, tőlem

Semmiségek

2010.10.19. 10:40 | sadypisten | Szólj hozzá!

Elég rég írtam már ide. Túl régen is már. De ettől még a blog nem halott, csak pihen. Elkezdődött a suli, nem nagyon jut időm szinte semmire. Már persze a folyamatos rajzházik mellett. Ezen kívül egy olyan dolog van, amit érdemes leírnom.

Amint sokaknak feltűnhetett, a kettővel ezelőtti postomban szereplő link halott. Köszönhető ez annak, hogy a tárhelyszolgáltató, ahova feltöltöttem a képeim valamilyen okból kifolyólag letiltottak még valamikor augusztusban. Azóta is bombázom őket, várok, hogy hátha történik valami, de sajnos még válaszra sem nagyon méltattak. Azért még reménykedem, hiába lesz lassacskán már november ...

A fentiek miatt a képeim a DeviantArt-on érhetők el újabban, de gondolom aki oda látogat néha észrevette, hogy ott sincs túl sok változás mostanság. Szintén a suli. Azért reménykedem még, hogy nem lesz mindig ilyen gyilkos tempó a rajzok miatt és jut időm kicsit grafikázni, főleg 3D-ben, mert már nagyon hiányzik az ilyen jellegű elfoglaltság. Addig is a blog pihen, de igyekszem néha életjelet adni. No de irány is órára!

A bejegyzés trackback címe:

https://sadypisten.blog.hu/api/trackback/id/tr542383023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása