Kérések

Ha tetszettek az itt leírtak, nyomj egy ajánlást (Recommend), hogy megjelenjen a Facebook üzenőfaladon a blog, hátha van neked is a grafika iránt érdeklődő ismerősöd :)
Persze, a Tweet és +1 gombokat is használd nyugodtan, ha van Twittered vagy Google+od :)

Újabban tetten érhető vagyok facebook-on (főleg ott), így ha érdekelnek a munkáim (mivel a bloggal nem nagyon foglalkozom újabban) kövess a http://facebook.com/sadypisten oldalon. Köszönöm! :)

Grafika és modellezés

Igazából a 2009-es újévvel indítom ezt a blogot, remélem sikerrel jártok vele. A Wings 3D nevű ingyenes modellező programmal kívánok legtöbbet foglalkozni (leírások, saját modellek), szeretek fotózni (főleg makrófelvételeket), és minden mást sorra veszek, amibe épp beleütöm az orrom (:

Adomány

Ha tetszettek a blogon található írások, vagy hasznosnak találtad őket, belátásod szerint támogathatod munkám. Előre is köszönöm! :)

Képek, tőlem

Pár régiség

2009.01.02. 13:49 | sadypisten | 6 komment

Mivel így hirtelen (pláne a vizsgaidőszak közepén) nem nagyon tudom mivel feltölteni a blogot, ezért pár régebbi dolgot szedtem elő. Először is egyik kedves ismerősömnek köszönhetően felkerült egy általam írt rövidke (és sajnos rég nem frissített) tutorial a netre, azt nézegessék az érdeklődők.

Tutorialok

Itt, ha nagyon akarják az emberek, hozzá is szólhatnak, de ott szerintem kevésbé veszem észre a dolgokat, mit mondjuk itt ;)

A tutorialról annyit, hogy pár ember kérésére készült, akiket egy fórumon ismertem meg. A fórum egy játékhoz tartozik, amiről annyit érdemes tudni, hogy egy srác készítette az egész alapját, ő maga programozta, tette játszhatóvá. Ellenben a modellek nagy részét nem ő készítette, ezeket a fórumra látogató bátor vállalkozók, és egy személyes ismerőse csinálta. Ezek közül (egyelőre) kettő az enyém (sajnos nem sok időm jut a modellezésre, pedig akkor biztos összehoznék még bele valamit): a kikötő, és a világítótorony.

A játékot megtalálhatjátok itt.

Aztán pár kép, olyan modellekről, amiket "csak úgy" csináltam. Igazából nem sok van, rég volt már az az idő, mikor még rengeteget modelleztem, és sajnos abból az időből nem sokminden maradt már meg ...

Először is az általam készített kikötőről néhány kép ... Sajnos nem tudok már róla a készítési fázisból mutatni, akkoriban még nem készült.

Volt annak idején egy igen-igen régi modellem, nem más, mint egy vitorláshajó. A hajótest nem lett valami nagy szám, de ettől eltekintve feltöltöm, had lássa mindenki, mert a többi része viszonylag szépen kidolgozott lett. Bár feltextúrázva nincs, szerintem így is egész jól mutat, és inkább ezzel kapcsolatban várom az észrevételeket, mert mostanság nem lowpoly modellekkel akarok foglalkozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sadypisten.blog.hu/api/trackback/id/tr80853217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Látom, belekezdtél a blogolásba:) Hát, hajrá;)
Végre láthatom a kikötődet, eredeti formában. De most a hajódhoz szeretném kommentemet fűzni. Valóban egyszerűbbnek tűnik most megnézve, mint amikor legelőször láttam(akkor az államat egy meglehetősen drága műtét során vissza kellett varrnom a helyére). De még így is lerí róla a kidolgozottság, nagyon jóra sikeredett:)
Néhány tanács, az oldalra nézve: A modellekről és fázisairól ne csak képeket, hanem adatokat is rakj fel, mert ha modellezők tévednek ide, őket az is érdekli:D
goulash
@B-REX: Adatok alatt egész pontosan mit értessz? Mert ha a készítés módját érted, akkor természetesen, arról írni szándékoztam. Vagy ha nem arra gondoltál, akkor nem tudom, mire :P
Akár készítés módja, akár poligonszám(pl):P
@B-REX: A poligonszám például egy jó ötlet ... Majd meglátom, de az ilyesmit csak a későbbi modelleknél tervezek bevezetni. ;) De természetesen, az ilyesmit kiírom majd (:
EZ A HAJÓ ROHAAAAAAAAADT JÓÓÓÓÓÓÓÓ .... nekem is kell ilyen :)
Hejhó! De ügyes valaki (: Majd azt az anyahajós létesítményt is tedd fel, arra kíváncsi vagyok XD Én meg addig maradok a PSnél. :D Ui: Jó lett a pohár fejléc!^^
süti beállítások módosítása