Kérések

Ha tetszettek az itt leírtak, nyomj egy ajánlást (Recommend), hogy megjelenjen a Facebook üzenőfaladon a blog, hátha van neked is a grafika iránt érdeklődő ismerősöd :)
Persze, a Tweet és +1 gombokat is használd nyugodtan, ha van Twittered vagy Google+od :)

Újabban tetten érhető vagyok facebook-on (főleg ott), így ha érdekelnek a munkáim (mivel a bloggal nem nagyon foglalkozom újabban) kövess a http://facebook.com/sadypisten oldalon. Köszönöm! :)

Grafika és modellezés

Igazából a 2009-es újévvel indítom ezt a blogot, remélem sikerrel jártok vele. A Wings 3D nevű ingyenes modellező programmal kívánok legtöbbet foglalkozni (leírások, saját modellek), szeretek fotózni (főleg makrófelvételeket), és minden mást sorra veszek, amibe épp beleütöm az orrom (:

Adomány

Ha tetszettek a blogon található írások, vagy hasznosnak találtad őket, belátásod szerint támogathatod munkám. Előre is köszönöm! :)

Képek, tőlem

Életjel adás

2009.12.18. 15:33 | sadypisten | Szólj hozzá!

Mint gondolom az feltűnt rendszeres látogatóimnak, már amennyiben ilyenből létezik néhány, elég régen, több, mint egy hónapja nem született bejegyzés a blogra. Ennek nincsenek igazából különösebb oka, csak az ilyenkor esedékes ZH özön a fősulin, és az ezzel járó folyamatos időhiány. Ebből kifolyólag csak apróságokkal tudtam foglalkozni, semmi komolyabb, szebb munka. Viszont ettől eltekintve az élet nem állt meg. Sőt!

Bár ez nem a reklám helye, mégis minimális reklámul fog szolgálni ez a pár sor. Sokszor írtam már a Stickman Warfare nevű kis játékról. Az utóbbi időben igazából ezzel foglalkoztam, ha a fejlesztő megkért valami apróságra. Ennek következményében született a játékba szánt markológép, és egy reaktorszerű objektum. Ez utóbbi az érdekesebb, mivel több változata is elkészült az idő folyamán, az építkezéstől egészen a már olvadozó, pusztuló objektumig. Semmi különös, csak néha egy-két órás alkalmi elfoglaltság.

A másik dolog, amivel foglalkoztam, továbbra is a fent említett játékhoz kapcsolódik. A fejlesztő modifikálhatóvá tette a játékot, és bizony ezzel el voltam foglalva az elmúlt hetekben, ha csak szabad időm volt, mindig egy kis aprósággal próbáltam bővíteni a saját kis módosításom a játékhoz. Idővel talán még el is készül, viszont ami eddig megvan, megtekinthető ITT ;)

Még egy aprósággal bővült a Stickman Warfare világa, köszönhetően az egyre nagyobb tömegeket megmozgató rajongói táborának. Ez nem más, mint egy újság, amibe fel is lettem kérve, hogy írjak a Wings3D-ről. Bár távol állok attól a szinttől, hogy komoly dolgokat publikálhassak a témában, azt hiszem, egy ilyen, ehhez hasonló rajongói, hobbilapba nyugodt szívvel írkálhatok, a szakma nagyjai nem fognak megkövezni miatta. Az érdeklődők megtekinthetik és elolvashatják az újságot ITT

Változás köszöntött be azonban az időelosztásomban. Véget ért a félév, kezdődik a vizsgaidőszak. Ha minden igaz, nem lesz sok vizsgám, kevés készülést igényel majd az a néhány is, szóval remélem fogok tudni majd végre valahára valami érdemlegeset mutatni olvasóimnak. Egy kis meglepetéssel készülök a hét elejére, de talán már a hétvégén is. Kis karácsonyi ajándék magamnak, aminek köszönhetően remélem újabb, más jellegű, és minőségi munkákat adhatok majd ki a kezemből!

Egyetlen dolgot sajnálok, hogy előre beharangoztam a készülő, bár még sehol sem tartó honlapom. Sajnos, ez egy hétvégi fellángolás volt, ami igazából most is tart, de soha nem gondoltam volna, hogy ennyire nem lesz rá időm. Reménykedem azonban, hogy ha nem is a közeljövőben, de tovább tudom majd tanulni a webprogramozás szépségeit, hogy minél előbb működőképes és minden tekintetben teljes honlapot mutathassak be a nagyérdeműnek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sadypisten.blog.hu/api/trackback/id/tr431606972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása