Kérések

Ha tetszettek az itt leírtak, nyomj egy ajánlást (Recommend), hogy megjelenjen a Facebook üzenőfaladon a blog, hátha van neked is a grafika iránt érdeklődő ismerősöd :)
Persze, a Tweet és +1 gombokat is használd nyugodtan, ha van Twittered vagy Google+od :)

Újabban tetten érhető vagyok facebook-on (főleg ott), így ha érdekelnek a munkáim (mivel a bloggal nem nagyon foglalkozom újabban) kövess a http://facebook.com/sadypisten oldalon. Köszönöm! :)

Grafika és modellezés

Igazából a 2009-es újévvel indítom ezt a blogot, remélem sikerrel jártok vele. A Wings 3D nevű ingyenes modellező programmal kívánok legtöbbet foglalkozni (leírások, saját modellek), szeretek fotózni (főleg makrófelvételeket), és minden mást sorra veszek, amibe épp beleütöm az orrom (:

Adomány

Ha tetszettek a blogon található írások, vagy hasznosnak találtad őket, belátásod szerint támogathatod munkám. Előre is köszönöm! :)

Képek, tőlem

Kusudama

2009.07.24. 14:22 | sadypisten | Szólj hozzá!

Rendhagyó post, bár mint mondtam, nem csak grafikával akarok foglalkozni, hanem minden mással, amibe épp belefogok.

Jelenlegi alkotásom egy úgynevezett "kusudama", papírból hajtogatott darabokból kirakott gömb. 30 apró darabból áll össze a végleges forma. Közel hat órát dolgoztam vele, ráment egy délutánom, de azt hiszem, a végeredmény kárpótol érte.

Akit érdekel, hogyan készült, itt megtekintheti. Ezen kívül sok ehhez hasonló papírcsodát lehet találni még barbabellaatje videói közt a YouTube-on. Ez a kusudama is az ő videója alapján készült. Remélem, nem bánja a reklámot! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sadypisten.blog.hu/api/trackback/id/tr861265994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása